validare strategie

VALIDAREA IDEII DE BUSINESS

Va aflati la inceputul proiectului antreprenorial. Analizati cu atentie potentialul ideii de afaceri pe care intentionati sa o lansati. Exista nevoie in piata pentru produsele sau serviciile oferite? Care este diferentiatorul dvs in comparatie cu concurenta? Care este bugetul realist de care aveti nevoie pentru lansare? Dar pentru perioada dintre deschidere si momentul de break even? De ce resurse mai aveti nevoie exceptandu-le pe cele materiale?

calendar

PLANIFICAREA AFACERII

Execution is King. Aceeasi idee, in aceeasi piata, cu aceleasi bugete la dispozitie. Dezvoltata de antreprenori diferiti are ca rezultate complet diferite. Stim ca pare un citat din carti despre succes, dar aceasta este realitatea. Planificarea afacerii, monitorizarea directiei in care merg lucrurile, actionarea in consecinta pentru a accelera sau a imbuntatati performantele start-up-ului, toate tin numai de dumneavoastra si de echipa pe care o construiti.
Din fericire suntem aici sa va oferim suportul de care aveti nevoie. 🙂

business-setup

DESCHIDEREA UNEI AFACERI

Suntem specializati in infiintarea de startup-uri. Va oferim asistenta cu privire la toate aspectele legale si fiscale  de care trebuie sa tineti cont in momentul in care infiintati o companie. Pentru fiecare tip de activitate comerciala exista o forma juridica potrivita. PFA, Intreprindere Individuala, Intreprindere Familiala, SRL, SRL-D, Asociatie sau altele. De asemenea va punem la dispozitie toate reglementarile legale privind licentele si autorizatiile necesare functionarii.

consultanta-imobiliara

CRESTEREA PROFITABILITATII


Primul pas in setarea unui obiectiv de crestere a profitabilitatii este setarea cadrului de referinta fata de care se compara cifrele. Anul fiscal anterior, semestrul trecut, trimestrul din aceeasi perioada a anului trecut, etc.
Cresterea veniturilor, scaderea costurilor, minimizarea stocurilor, cresterea gradului de satisfactie al clientilor. Toate sunt elemente cheie in optimizarea rezultatelor financiare.
In functie de obiectul de activitate, de istoricul companiei dumneavoastra si de conditiile din piata, putem agrea un plan de rentabilizare a business-ului.

calculator

CONSOLIDAREA AFACERII

Expertii finaciari din echipa How To Start-Up, sunt specializati in reorganizare si restructurare de companii.
Pentru ca procesul de consolidare si dezvoltare incepe cu procesul de reorganizare.
Va punem la dispozitie instrumente profesionale de auditare si diagnosticare a modului de functionare al business-ului. Instrumente de organizare si setare de obiective in linie cu noua strategie.

marketing_plan

CRESTEREA NOTORIETATII

Pentru orice model de business notorietatea este direct proportionala cu vanzarile. Trecerea de la marca (identitatea vizuala) la brand (notorietate) poate fi facuta prin campanii de publicitate, de comunicare, de PR, sau organic prin recomandarile clientilor.
In functie de industrie, de piata, de produs, de ce face concurenta, de tiparul clientului, de povestea din spatele afacerii se creioneaza tipul de campanie potrivita pentru a transforma marca in brand.
Echipa de experti in comunicare, branding si marketing digital de pe platforma How To Start Up va ofera suportul necesar pentru identificarea solutiilor cele mai potrivite.

monitor

DEZVOLTAREA DE PIETE SAU PRODUSE NOI

Strategia de piata este o componenta majora a business-ului. Iar cresterea cifrelor companiei poate avea limitari generate de cererea pentru produsele sau serviciile oferite.
Daca business-ul este sezonier sau daca cererea si cota de piata au ajuns la nivelul maxim, solutiile pot fi: diversificarea (lansarea de noi produse sau servicii) sau dezvoltarea (intrarea pe noi piete cu produsele existente).
Impreuna putem analiza ce costuri, riscuri, potential are fiecare dintre strategii, pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna decizie.

resurse-umane-constanta

RECRUTAREA SI RETENTIA PERSONALULUI

Strategia din domeniul resurselor umane creĹźte competitivitea firmei. Avand la baza o foarte buna cunoastere a prevederilor legale si experienta in gestionarea unor echipe de sute de persoane, How To Start-Up va acorda asistenta in stabilirea planului de recrutare. A planului de selectie, a proceselor de onboarding, induction, succession planing, evaluare de personal, coaching.
Identificarea de beneficii non-financiare care sa creasca gradul de satisfactie a membrilor echipei.
Pentru ca “Lucrurile extraordinare se fac cu oameni extraordinari”.