Suntem antreprenori

Experimentati, entuziasti, pasionati de business, educati, bine conectati in ecosistemul de afaceri al Romaniei.

Suntem fondatorii unor startup-uri ambitioase, frumoase, unele reusite, altele falimentare. Din fiecare experienta traita am tras invatamintele aferente.

Am dezvoltat business-uri in retail, automotive, constructii, servicii clienti, Horeca, industria metalurgica, telecomunicatii.

Experienta

Toti consultantii echipei sunt seniori, cu peste 20 de ani de experienta profesionala.

Am lucrat pentru companii multinationale, nationale, locale. Pentru corporatii sau companii antreprenoriale. Am facut parte din echipe de management care coordonau echipe de 500-600 de oameni, cu cifre de afaceri de pana la 100 de milioane de euro si bugete de zeci de milioane.

Ne dezvoltam competentele manageriale in permanenta, fiecare dintre noi participand in mod constant la programe de dezvoltare profesionala si personala.

Performanta

Credem cu tarie ca antreprenoriatul este cel mai important motor de relansare economica si ca idei de afaceri de succes au existat dintotdeauna.

Oferim consultanta pentru startup-uri, cu convingerea ca fiecare afacere romaneasca de succes va transforma mediul de business, il va face mai competitiv si mai performant.

Performantele noastre

5,000000

Cifra de afaceri cumulata

115

Business planuri

750

Idei noi

15000

Ore muncite

Cum sa fac sa deschid o afacere?

Identificand o oportunitate in piata, evaluand potentialul de business al acesteia, stabilind modelul de business, planificand  etapele premergatore si ulterioare lansarii afacerii.